Publikováno: 7. 2. 2024

Road Show Coral Travel CZ aneb představení oblíbených tureckých hotelů

Cestovní kancelář Coral Travel CZ působí na českém trhu již druhou sezónu a stejně jako minulý rok uspořádala pro své obchodní partnery Road Show, tedy třídenní tour, kdy v Praze, Brně a Ostravě představila nejlepší hotely ze své nabídky.

Druhý ročník Roadshow Coral Travel CZ tentokrát probíhal od 16. ledna a byl zakončen 18. ledna v pražském hotelu Stages. Kromě pracovníků cestovní kanceláře se akce zúčastnili také zástupci tureckých hotelů, kteří cestovním agenturám prezentovali nejnovější koncepty svých hotelů i nabídku na léto 2024. Celá Road Show probíhala ve skvělé atmosféře s výborným pohoštěním a byla zakončena večeří a závěrečnou párty.

Jako u všech akcí v režii Coral Travel CZ se nejednalo jen o prezentaci, ale především o přátelské setkání s obchodními partnery a známými v oboru cestovního ruchu, kdy mohli všichni společně probrat pracovní i osobní záležitosti a zhodnotit uplynulou sezónu. Posílení vztahů s partnerskými agenturami je klíčové k vybudování sítě provizních prodejců, a proto jim Coral Travel CZ poskytuje všeobecnou podporu, pořádá společené akce a večeře i produktové webináře či zajišťuje non-stop infolinku.

Druhý rok Coral Travel CZ na české turistické scéně

Zatímco minulou sezónu cestovní kancelář zahájila pozdě a nebyla na českém trhu ještě příliš známá, dnes se již může pochlubit desítkami tisíc spokojených klientů a bohatou nabídkou cílových destinací. Přestože je Coral Travel CZ součástí tureckého holdingu Coral Travel Group a Turecko je základem jeho nabídky, své portfolio stále rozšiřuje a aktuálně nabízí zájezdy také do Egypta, Tuniska, Řecka (ostrovy Kréta a Rhodos), Bulharska a nejnověji na Mallorcu. V letní sezóně 2024 bude Coral Travel CZ létat na Tureckou riviéru z Prahy každý den a jednou týdně také z Brna a Ostravy.

Oblíbené hotely v nabídce Coral Travel CZ

Hosté na Road Show měli možnost dozvědět se řadu zajímavých informací a novinek o hotelech sítě Coral Group Hotels, tedy o hotelech Xanadu Resort, Marvida a Seven Seas, které má Coral Travel CZ ve své exkluzivitě a současně patří k nejvyhledávanějším, protože uspokojí široké spektrum hostů včetně rodin s dětmi. Právě na ně je zaměřen koncept Coral Family Club, který se orientuje hlavně na program pro děti a zajišťuje česky hovořící animátory.

Pouze v nabídce Coral Travel CZ najdete též Lake & River Side Hotel & Spa s nádherným výhledem na jezero.

Dále zde byly představeny hotely Dobedan (dříve Alva Donna), Justiniano, Güral Premier Belek a Güral Premier Tekirova, hotel Michell (pouze pro dospělé od 16 let), Holiday Inn Resort Bodrum na Egejské riviéře a jedinečný The X Belek, který nabízí hned 2 koncepty najednou: jak koncept rodinné dovolené, tak klidnou atmosféru pro dospělé, aby si tu všichni užili prázdniny podle svých představ.